#P2BHAAGA #ROHKEAMMIN #HAAGAHELIA

Fazer Foodathon järjestettiin 19.-21.5.2017. Fazer panostaa kasvipohjaisen ruuan kehittämiseen ja haluaa tarjota kuluttajille terveellisiä ratkaisuja, jotka mahdollistavat vastuullisen elämäntavan. Kansainvälisessä Foodathon-tapahtumassa etsittiin kasvipohjaisia tulevaisuuden ruokaratkaisuja. Viikonlopun ideoinnin käynnisti EAT-järjestön kanssa isännöity eri näkökulmat yhteen tuova seminaari ruuan tulevaisuudesta.

Haaga-Helian Haagan kampus isännöi Fazer Foodathonia 20.-21.5.2017. Foodathoniin osallistui esikarsinnan jälkeen kymmenen tiimiä, jotka ideoivat kasvisruokaan liittyviä innovaatioita viikonlopun ajan. Fazer Foodathon-tapahtuma tarjosi poikkeuksellisen alustan kehittää uusia ratkaisuja, sillä tapahtuman monialaiset tiimit koostuivat kokeista, ruoka-alan ammattilaisista, opiskelijoista, tutkijoista ja innovaattoreista. Fazer Foodathonin voittajaksi valittiin vegaaninen munatuote Vegg. Haagan opiskelijoiden joukkue tuli kisassa upeasti toiseksi.

​Lue lisää tapahtumasta ArticStartupin sekä Fazerin sivuilta.