#P2BHAAGA #ROHKEAMMIN #HAAGAHELIA

Kespro Oy järjesti perjantaina 2.9.2016 yhteistyössä Haaga Place to Be ja The Box -konseptien kanssa jokavuotisen tavarantoimittajainfon Haagan kampuksella.

Tilaisuuden vieraina oli noin 250 edustajaa koko Suomen elintarvikealalta. Haagan auditoriosta alkaneen tilaisuuden puhujina olivat mm. Kespron toimitusjohtaja Mika Halmesmäki ja MaRa Ry:n puheenjohtaja Timo Lappi. Haaga-Helian ruokatuotannon johtamisen opettaja Sami Rekola puhui tilaisuudessa rooleistaan Suomen Bocuse d'Or -joukkueen johtajana sekä Haaga-Heliassa. Lisäksi Rekola avasi sitä, miten uusia ideoita, teknologioita ja aistikokemuksia voidaan luoda oppilaiden kanssa ja miten Haaga Boxia voidaan hyödyntää oppilaistöiden osana.

Cocktailtilaisuuden aikana Haaga Box toimi vietnamilaisena katukeittiönä, josta vieraat saivat Haagan oppilaiden valmistamaa pho-keittoa samalla kun koettiin virtuaalimatka Saigonin katukeittiöiden vilinään. Tähtianiksen ja neilikan avulla luodussa tuoksumaailmassa maisemat oli toteutettu projisoiden liikkuvaa kuvaa Haaga Boxin seinille sekä rakentaen katukeittiö näyttöpöydälle, jossa oikeat kattilat, wokkipannut ja lämpölevyt sekoittuivat digitaaliseen kaasuliekkiin ja vokkipannujen liikkeeseen.

The Box on Haaga-Helia amk:n, Tekesin ja toimialan yritysten tutkimus- ja kehityshanke, joka tutkii palvelutilojen kehittämistä ja moniaistisen asiakaskokemuksen sekä digitaalisen sisustamisen mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Lue lisää hankkeen kuulumisia Facebookista tai osoitteesta www.thebox.fi.

Teksti ja kuva: Eeva Puhakainen.