Meistä - Meistä

Olet sydämellisesti tervetullut uudelle p2bhaaga.fi-sivustolle, jossa käydään läpi matkailu- ja majoitusalan opiskelijoiden työharjoittelutilannetta. Löydät sivustoltamme vinkkejä harjoittelupaikan löytämiseksi sekä tietoa erilaisista projekteista, joita on luotu, jotta opiskelijoille voitaisiin tarjota mahdollisimman laadukkaita harjoittelupaikkoja matkailu- ja majoitusalalla. Ala on yllättävän monipuolinen, sillä voit työskennellä esimerkiksi matkakohteen vastaanotossa tai ravintolassa tai toimia vaikkapa matkaoppaana. Myös alan kehittäminen työllistää runsaasti väkeä ja tarjoaa mielenkiintoisia uravaihtoehtoja, joihin voi päästä tutustumaan harjoittelun kautta.

Mistä on p2bhaaga.fi-sivusto tehty?

Monipuolinen p2bhaaga.fi-sivusto tarjoaa vinkkejä alan työharjoittelupaikkojen löytämiseksi. Lisäksi toivomme sivuston inspiroivan alan opiskelijoita kokeilemaan ennakkoluulottomasti erilaisia työtehtäviä, joita ala tarjoaa. Ehkäpä niiden joukosta löytyy aivan uudenlainen urapolku, jota et aiemmin ole kenties tullut edes ajatelleeksi. Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi eräoppaan ammatti Lapin upeissa maisemissa? Tai huskyfarmiyrittäjä, jonka työssä on helppo yhdistää oma intohimo sekä arktisia koiria että upeaa Suomen luontoa kohtaan?

Hybridi p2bhaaga.fi-sivusto

Tavoitteenamme p2bhaaga.fi-sivustolla on toimia hybridimallin mukaan ja kehittää sivustoa jatkuvasti. Ajankohtainen tieto on tällä alalla erityisen tärkeää, onhan ala ollut suurten murrosten edessä koronavirusepidemian vuoksi. Tästä syystä p2bhaaga.fi-sivustoa pyritäänkin päivittämään ja pitämään ajan tasalla, jotta alan opiskelijoilla olisi käytössään mahdollisimman ajankohtaista ja täsmällistä tietoa.

Jotta kuulisimme myös opiskelijoiden kokemuksia kentältä, toivoisimme, että p2bhaaga.fi-sivuston lukijat jakaisivat rohkeasti kenttäkokemuksiaan muiden lukijoiden kanssa. Näin voisimme oppia toinen toisiltamme ja viedä ajankohtaista, kokemusperäistä tietoa eteenpäin. Tällä alalla kokemusperäinen tieto on erittäin tärkeää, ollaanhan tekemisissä ihmisten ja elämysten parissa, joten p2bhaaga.fi-sivusto ei voikaan liikaa korostaa tiedon jakamisen merkitystä.

Voit halutessasi ottaa yhteyttä myös suoraan meihin, p2bhaaga.fi-sivuston ylläpitäjiin, sivustomme näppärän yhteydenottolomakkeen kautta. Ehkäpä sinulle heräsi kysymyksiä p2bhaaga.fi-sivuston artikkeleista tai ehkäpä haluat ehdottaa meille uusia jutun aiheita? Jos näin pääsi käymään, lähetä meille rohkeasti palautetta!