#P2BHAAGA #ROHKEAMMIN #HAAGAHELIA

Horeca-toimiala on innostuneille, osaaville ja aikaansaaville ihmisille juuri oikea valinta. Ruoka ja  syöminenhän ovat asioita, jotka kuuluvat pääsääntöisesti jokaisen ihmisen jokapäiväiseen elämään. Hyvä ateria, makua täydentävät juomavalinnat, kaunis kattaus ja yhdessä ateriointi tekevät syömisestä vielä paljon suuremman kokonaisuuden kuin nälän tyydyttämiseen tarkoitetun toiminnon.

Siksi ruuanlaittoon kannattaa panostaa. Se on kivaa. Kun Haaga julisti Place to be Haaga –ideologiansa ja sen tavoitteet tuottaa rohkeampaa ajattelua ja parempaa tietoa jaettavaksi koko toimialalle, me Kesprossa ajattelimme, että no nyt!

Ideoita ja inspiraatioita! Yhdessä tekemistä ja uuden oivaltamista! Intohimoa ja lokaalia globaalisuutta! Haagan place to be on myös Kespron arvomaailman ja tavoitteiden mukaisesti luontevin mahdollinen place to be.

Kespro haluaa ehdottomasti olla mukana siellä missä tapahtuu – oppimassa ja opettamassa, inspiroitumassa ja innostamassa. Olemme valmiit kohtaamaan ja kokeilemaan uutta. Meillä on puitteet ja taidot tuoda osaamista ja alan ammattilaisille tarkkaan mietityt ruokatuotteet tuoretuotteista teollisiin elintarvikkeisiin ja välineet astioista kattaustuotteisiin. Me autamme asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut liiketoimintaansa. Haluamme myös, että ala houkuttaa jatkossakin parhaat uudet osaajat ravintoloihin, hotelleihin ja keittiöihin.

Haagassa saamme toimia paitsi osaavien yhteistyökumppanien, myös osaavien ja innostuneiden opiskelijoiden kanssa. Täällä ovat seuraavat alan huippuammattilaiset ravintoloiden keittiöihin ja saleihin sekä hotellien vastaanottoihin.

Haagan kampuksen perinteet tunnetaan alalla; täällä osataan ja tehdään. On äärimmäisen mielenkiintoista olla mukana viemässä alaa entistäkin toimivampaan suuntaan. Olen itsekin saanut yhteistyöstä paljon uusia ajatuksia ja näkökulmia – enkä usko, että ne tulevat loppumaan. Haaga-Helian opiskelijoiden ajatukset ovat erittäin tuoreita ja virkistäviä. Tänne on aina kiva tulla.

Anssi Nurminen
Tuotekehityspäällikkö, Kespro

Image: