#P2BHAAGA #ROHKEAMMIN #HAAGAHELIA

Joukko Haaga-Helian Hospitality, tourism and experience –ohjelman toisen vuosikurssin restonomiopiskelijoita osallistui opettajiensa johdolla perjantaina 29.9. Tulevaisuuden kestävät ruokaratkaisut –seminaariin Suomen ympäristökeskuksella.

Opiskelijat suunnittelivat ja valmistivat seminaarivieraiden maisteltaviksi seuraavat ruuat

  • Pumpkin cheesecake brownies (gluteeniton, laktoositon)
  • Pickled pea skins with pumpkin-carrot puree (gluteeniton, laktoositon)
  • Caramelised pulled oats in cabbage rolls (laktoositon, vegaani)

 

Mukana olivat opiskelijat Clang Ceren Turkista, Katja Meriläinen Venäjältä, Hanh-Dung Nguyen Vietnamista ja George Skryuchenkov Venäjältä. Opiskelijat esittelivät ruokia seminaariyleisölle, johon kuului myös maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.